LEUK DAT JE met ons mee wilt fietsen

Leuk dat je mee wilt fietsen met wielerteam Dynamic Cycling, afgekort WTDC. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie op een rij gezet met betrekking tot het fietsen bij onze club, het lidmaatschap en de kleding. We maken meerdere keren per week samen ritten en organiseren ook clubtochten. Dit doen we in verschillende groepen en niveaus. Je kunt dus altijd aansluiten bij het niveau dat het beste bij je past. Mocht je eerst een maand gratis willen meerijden? Dat kan ook.
Via het inschrijfformulier onderaan deze pagina kun je zelf de keuze maken.

CONTRIBUTIE

Uiteraard betaal je ook bij WTDC contributie. Voor de contributie ontvang je aan het begin van het wielerseizoen een rekening met het verzoek het bedrag over te maken naar de bankrekening van WT Dynamic Cycling.’ Goed om te weten is dat de contributie inclusief de genoemde NTFU-verzekering is.

CLUBKLEDING

Als lid van de WTDC wordt je geacht om tijdens gezamenlijke ritten de WTDCclubkleding te dragen. Alle leden ontvangen elke 3-4 jaar gratis een standaardpakket aan clubkleding. De samenstelling van het pakket wordt bepaald door de financiële mogelijkheden en is mede afhankelijk van sponsoring. Nieuwe leden betalen een eenmalige kledingbijdrage en ontvangen daarvoor een shirt met korte mouw en een korte broek. Meer informatie hierover ontvang je van de secretaris nadat je lid bent geworden van onze vereniging.’

NTFU

Voordeel van een lidmaatschap van de WTDC is dat je ook direct lid bent van NTFU en daarmee ook verzekerd bent tijdens trainingstochten en toertochten. Ook als gastrijder (mits voortijdig aangemeld) ben je overigens lid van de NTFU en dus verzekerd. Meer informatie en de voorwaarden van de verzekering vind je op de site van de NTFU.

INSCHRIJFFORMULIER

Hebben we je enthousiast gemaakt voor de WTDC en het fietsen bij onze club? Mooi! Weet je het nog niet zeker en wil je eerst een paar keer meerijden? Geen probleem. Of wil je eerst nog wat meer informatie? In alle gevallen kun je contact opnemen met onze secretaris Anton Jansen via dit formulier. We begroeten je graag!

TOT SNEL
bij WTDC

ONZE SPONSORS

Gallerij

ONZE SPONSORS