HET HELE JAAR DOOR FIETSEN

De WTDC-leden fietsen het hele jaar door. In voorjaar en zomer op de weg en in de herfst en winter in de bossen. Al onze ritten vertrekken vanaf de parkeerplaats van Tricorp aan de Bredaseweg in Oosterhout. Daarnaast organiseren wij regelmatig eigen toertochten voor onze leden in binnen- en buitenland en nemen we in groepsverband deel aan officiële toertochten van andere organisaties’.

WEGSEIZOEN

Het wegseizoen begint op 1 april. Eigenlijk in de week nadat de zomertijd in gaat. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten wordt er echter al eerder in groepsverband gereden. Via de groepsapp wordt iedereen tijdig op de hoogte gesteld als in een weekend in groepsverband wordt gereden.’   

Dit zijn de dagen dat we samen rijden:

•    Zaterdagochtend
Vertrek 09.00 uur.
Deze groep hanteert een gemiddelde snelheid van 27 km/uur en een afstand van 60-80 km.

•    Zondagochtend
Vertrek 08.30 uur.
Deze groep hanteert een gemiddelde snelheid van 30 km/uur en fietsen een afstand van 80-100 km.

Zowel op zaterdag als zondag zijn er voorrijders die bepalen welke route er gefietst gaat worden.

MOUNTAINBIKEn

Het MTB-seizoen begint op 1 oktober. Op zondagochtend wordt er meestal een gezamenlijke tocht gereden. Daarnaast proberen we ook altijd een aantal toertochten samen te fietsen.

•    Zondagochtend
Vertrek 08.30 uur.en fietsen een afstand van 50-70 km.

OVERIGE ACTIVITEITEN

Behalve de wekelijkse fietstochten organiseren we, of doen we mee, aan toertochten. Denk daarbij aan de Mosseltocht, Snerttocht, Bruggentocht en Volta Limburg. Maar ook één- en meerdaagse fietstochten in het buitenland zoals de Baraque Michel in België.

Inschrijfgeld voor de georganiseerde tochten is voor eigen rekening; met je NTFU-pas krijg je korting op het inschrijfgeld. Voor informatie over MTB-tochten kun je contact opnemen met Mario Martens: 06-50223829

EEN GEZELLIGE BBQ BEHOORT
OOK TOT DE ACTIVITEITEN

ONZE SPONSORS